ZAPOSLENJE

Tražite izazovno i dinamično okruženje? 


Ukoliko želite da postanete deo Expontovog tima, a spremni ste da karijeru gradite u dinamičnom i inspirativnom okruženju, pogledajte koja radna mesta su trenutno slobodna i pošaljite nam svoj Curiculum Vitae sa motivacionim pismom na exponto@sezampro.rs.

Slobodna radna mesta

- Prodavac u maloprodajnom objektu

Šta nudimo? 


100% posvećenosti svojim zaposlenima 
Zaposleni su naš ključni resurs, zato dosta ulažemo u njihovo znanje, razvoj veština i karijeru.

Mi podstičemo kulturu ideja! Svaki predlog naših zaposlenih se pažljivo razmatra, a dobri predlozi se često sprovode u delo. 
Energija, posvećenost, entuzijazam, želja za učenjem i veliki potencijal za profesionalni razvoj su osnovne karakteristike svakog zaposlenog u Expontu.

Mi smo veoma mlad tim: prosečna starost zaposlenih je ispod 30 godina. Naše najmlađe kolege imaju podršku iskusnijih kolega u obavljanju svakodnevnih poslova. Naša formula za uspeh je prava sinergija mladosti i iskustva.

Expont pruža okruženje koje promoviše individualno izražavanje, inovacije i postignuća. U ovakvoj atmosferi, zaposleni u Expontu aktivno upravljaju svojim idejama, učestvuju u projektima punim izazova, svakim danom postaju sve bolji i postižu prave korake u svojoj karijeri. 

Sta očekujemo od Vas?

- Želimo ambiciozne i motivisane ljude sposobne za  izvandredne rezultate ;
- otvoreni za izazove, uvek spremni da napravite korak napred;
- maštoviti i kreativni, spremni da plasirate svoje ideje i sposobni da ih oživite;
- dobro se snalazite u timskom radu;
- društveni, komunikativni, vedrog duha, sa pozitivnim stavom prema kolegama i klijentima;