Kotao na struju ELEKTRO THERM 6-24 kW

Kotao na struju ELEKTRO THERM 6-24 kW

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Kotao na struju ELEKTRO THERM 6 kW
Kotao na struju ELEKTRO THERM 9 kW
Kotao na struju ELEKTRO THERM 12 kW
Kotao na struju ELEKTRO THERM 18 kW
Kotao na struju ELEKTRO THERM 24 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
45.226,70
54.272,04
47.879,48
57.455,38
49.820,54
59.784,65
55.449,61
66.539,53
59.655,24
71.586,29
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Kotao na struju ELEKTRO THERM
 
Kotao na struju ELEKTRO THERM sinteza je novih tehnologija, visokokvalitetne opreme, pažljivog dizajna i koncentrisanih rešenja. Tehnološkim inovacijama omogućen je tih i potpuno automatizovan rad.
 
Napredni algoritam za modulaciju snage garantuje ekonomičnu potrošnju električne energije i ujednačava radni vek grejača.
 
Kotlovi na struju ELEKTRO THERM podrazumevaju zdravo, komforno i ekološko grejanje. Električni kotlovi ne emituju štetna zračenja i zagađenja a jednostavnost upotrebe prilagođena je brzom i modernom načinu života. Rad uređaja je potpuno automatizovan.
 
Brzom demontažom prednjeg omotača unutrašnjost uređaja je pristupačna za eventualni rad instalatera i sevisera. Prednost ovog uređaja je mogućnost promene mesta korisničkog panela što olakšava izbor mesta montaže i praćenje rada kotla na struju. Akcenat je na funkcionalnosti i bezbednosti a uz sertifikovane komponente renomiranih svetskih proizvođača i visoke performanse, rec je o kotlu na struju koji odgovara potrebama i najzahtevnijih korisnika.
 
Kotao na struju ELEKTRO THERM namenjen je za proizvodnju toplotne energije u sistemima centralnog grejanja. Velika prednost ovih kotlova je što su malih dimenzija i što se lako montiraju.Izrađuju se u više različitih nivoima snage od 6-24 kW.
 
Izaberite kotao na struju u skladu sa Vašim potrebama:
 
♦ Kotao na struju ELEKTRO THERM od 6 kW zagreva prostorije do 45 m2
♦ Kotao na struju ELEKTRO THERM od 9 kW zagreva prostorije do 65 m2
♦ Kotao na struju ELEKTRO THERM od 12 kW zagreva prostorije do 90 m2
♦ Kotao na struju ELEKTRO THERM od 18 kW zagreva prostorije do 140 m2
♦ Kotao na struju ELEKTRO THERM od 24 kW zagreva prostorije do 180 m2.
 
Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja. Automatika ugrađena u ELEKTRO THERM kotao na struju se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i dugotrajnost.
 
Spoljni omotač urađen je od dekapiranog lima, elektroforetski zaštićenog od korozije i plastificiran, dok je kazan kotla izrađen od specijalnog kotlovskog lima i ispitan na pritisak od 5 bara (radni pritisak u kotlarnici je maximalno 3 bara). Odzračivanje kotla izvršeno je ugradnjom automatskog odzračnog lončeta na napojnom vodu kotla.   
 
 
Kotlovi na struju
 
Kotao na struju može biti postavljeni bilo gde u Vašoj kući jer se ne priključuje na dimnjak koji je potreban za rad kotlova kod kojih se odvija proces sagorevanja. Samim tim i ne moraju biti postavljeni u blizini spoljnog zida. Umesto toga, oni se mogu postaviti u centar Vašeg doma ili na bilo koji drugi način koji Vam se stvarno dopada.
 
Kotlu takođe nije potreban rezervoar za gorivo poput ulja ili propana. To znači da ćete uštedeti prostor koji bi skladište ili rezervoari zauzeli.
 
Kotlovi na struju rade na sličnom principu kao i gasni kotlovi. Međutim, umesto da koriste gas kao gorivo za zagrevanje vode u sistemu centralnog grejanja, oni koriste električnu energiju. U varijanti kombinovanog električnog kotla, ovi sistemi grejanja pružaju veliku uštedu u prostoru pošto se u jednom uređaju može dobiti kotao za zagrevanje sanitarne tople vode i kotao za centralno grejanje.
 
Gasni kotlovi mogu biti prilično skupi, posebno ako nemate gasovod koji već prolazi kroz Vaš dom. Dovesti gas do doma je veliki poduhvat za koji se mora izdvojiti velika suma novca. Na sreću, struja se danas koristi u svim domaćinstvima. To znači da je povezivanje na mrežu jednostavno, jer se povezujete na postojeće linije i skoro odmah možete da zagrejete željeni prostor. To znači da je kotao na struju jednostavniji za instalaciju, samim tim je i cena instalacije niža.
 

Operativno, kotao na struju je pogodna procesna jedinica koju je moguće lako kontrolisati i koja ne zahteva prostor za skladištenje goriva niti dimovod i dimnjak za izduvne gasove. Dovoljna je samo promaja, nema potrebe za ventilatorom za dovođenje svežeg vazduha pa je samim tim kotao dosta tiši. 

Slični proizvodi