Monoblok Gideros Alvit simplon baltik beli set 44462

Monoblok GIDEROS ALVIT simplon baltik beli set

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Monoblok GIDEROS ALVIT simplon baltik beli set NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

CENE SE DOBIJAJU NA UPIT. Kliknite OVDE da dođete do kontakta naših poslovnih jedinica.
 
Monoblok GIDEROS ALVIT sadrži:
 
• WC šolja + vodokotlić
• WC daska basic
• Armatura dvokoličinska 3/6L
• Vijci za šolju,brinoks
 
Alvit sanitarna keramika spada u jednog od najvećih proizvođača u ovoj oblasti. Od 1994. godine, neprestano razvija tehnologiju uz održavanje kvaliteta proizvoda na visokom nivou.
 
Izuzetna posvećenost završnoj izradi izdvaja Alvit monoblok iznad konkurencije. Alvit poseduje CE znak koji ispunjava standarde i uslove Evropske Unije vezane za zdravlje, bezbednost i zaštitu životne sredine proizvoda.
  
Monoblok je wc šolja sa spojenim keramičkim vodokotlićem. Monoblok WC šolje su daleko lepšeg dizajna od WC šolja sa odvojenim vodokotlićem a cenovno su veoma pristupačne. U komplet su uključene WC šolja i vodokotlić. WC daska ne ulazi u cenu.
 
Postoji verovanje da monoblokovi ne omogućavaju jednaku odvodnu snagu ali to nije tačno. Oni ujedno štede i vodu jer postoje tipke za slabiji i jači mlaz. Dimenzije WC šolja sa vodokotlićem su neznatno veće od dimenzija samih šolja tako da lako mogu stati i u mala kupatila.
 
Ovakve šolje mogu po konstrukciji odvoda biti Simplon (odvod u pod) ili Baltik (odvod u zid) tipa, a u prodaji su i univerzalni modeli kod kojih je moguće birati da li će odvod biti u pod ili u zid.
 
Monoblokovi su posebno praktični za porodice sa malom decom, jer je puštanje vode daleko lakše, a pogodnije su i za održavanje jer nema plastike koja se prlja i manje je mesta na kojima voda može cureti. Alvit je brend monoblok WC šolja koji nudi odličan izbor u svim cenovnim kategorijama. 

Slični proizvodi