KOMBINOVANI BOJLER INOX MB METALAC

KOMBINOVANI BOJLER INOX MB METALAC

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
MB KOMBINOVANI 80 L INOX
MB KOMBINOVANI 120 L INOX
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
15.570,49
18.684,59
22.706,64
27.247,97
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

 
KOMBINOVANI BOJLER INOX MB METALAC
 
KOMBINOVANI BOJLER INOX MB METALAC imaju ugrađen cevni izmenjivač toplote, koji omogućava kombinovanje električnog i drugog izvora energije (konkretno sistema centralnog grejanja) za dobijanje tople vode. Naime, voda spoljašnjeg sistema prolazi kroz izmenjivač u obliku spirale, koji zagreva vodu u bojleru. U ovaj bojler ugrađen je i električni grejač koji je u funkciji kada se ne koristi izmenjivač toplote.
 
KOMBINOVANI BOJLERI INOX MB dostupni su u 2 varijante - za levu (oznaka PKL), odnosno desnu montažu (oznaka PKD). Izrađuju se sa inox kazanom, zapremina 80 i 120 litara.

KOMBINOVANI BOJLERI INOX MB imaju kazan od nerđajućeg čelika (inoxa), koji pruža maksimalnu zaštitu od korozije i produžava radni vek.

Bojleri Metalac imaju izolaciju od kvalitetne, ekološki bezbedne poliuretanske pene, debljine 17 do 40 mm. Poliuretanska pena obezbeđuje minimalne toplotne gubitke i uštedu u potrošnji električne energije.

Svaki bojler srednje litraže ima ugrađenu Mg anodu koja obezbeđuje višegodišnju zaštitu kazana. Mg anoda je smeštena u donjem delu kazana, što omogućuje njenu jednostavnu zamenu.

Uz svaki bojler srednje litraže isporučujemo sigurnosni ventil, čija je osnovna funkcija da onemogući da se u kazanu bojlera pojavi preveliki pritisak usled zagrevanja vode. Metalac bojleri projektovani su za radni pritisak 0,6 MPa (6 bara), a u serijskoj proizvodnji se testiraju na 1,2 MPa (12 bara).

Zahvaljujući širokom rasponu za kačenje od 130 do 360 mm, koji odgovara većini bojlera na tržištu, univerzalni nosač omogućuje jednostavnu montažu u slučaju zamene bojlera. Na ovaj način izbegava se bušenje dodatnih rupa u kupatilu. 
 
  • Ugrađen izmenjivač toplote od čeličnih cevi
  • Univerzalni nosač
  • Sigurnosni ventil
  • Dostupni u varijantama sa unutrašnjom i spoljašnjom regulacijom temperature vode
  • Mg anoda za zaštitu kazana od korozije
  • Poliuretanska izolacija 

Slični proizvodi