Elektronske cirkulacione pumpe IMP NMT SMART

Elektronska cirkulaciona pumpa IMP NMT SMART

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
NMT SMART 25-40
NMT SMART 32-40
NMT SMART 25-60
NMT SMART 32-60
NMT SMART 28-80
NMT SMART 32-80
NMT SMART 25-100
NMT SMART 32-100
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

 

Elektronske cirkulacione pumpe IMP NMT SMART

Elektronske cirkulacione pumpe IMP NMT SMART su visoko energetski efikasne pumpe koje imaju elektronsko komutiran motor i rotor sa permamentnim magnetom (ECM tehnology) što im sa integrisanom elektronskom kontrolom omogućuje stalno automatsko prilagođavanje sistemu. Ušteda energije do 80% u odnosu na stare modele.

Elektronske cirkulacione pumpe IMP NMT SMART namenjene su za ugradnju u sisteme toplovodnog grejanja. IMP NMT SMART pumpe su monofazne sa holenderskom vezom.  Maksimalni pritisak u sistemu je 10 bara. Maksimalna temperatura tečnosti u sistemu iznosi +110°C, a minimalna temperatura +2°C. Tečnost u sistemu može da bude čista voda ili mešavina čiste vode i sredstva protiv smrzavanja koje je prikladno za sistem centralnog grejanja. Temperatura okoline gde je pumpa ugrađena ne sme da bude viša od 40°C, a niti niža od tačke smrzavanja tečnosti koja je u sistemu. Za vreme rada pumpa se greje ili je greje tečnost iz sistema i zato je ne smemo dirati zbog opasnosti od opekotina. U kućištu elektromotora, pumpe imaju lavirint za odvod kondezata, koji ih štiti od ozbiljnijih kvarova.

Elektronske cirkulacione pumpe IMP NMT SMART imaju led displej preko koga se podešava rad pumpe. Radni mod pumpe može biti:

  • Automatski mod (pumpa sama određuje optimalne perfomanse)
  • Proporcionalni pritisak
  • Konstantni pritisak
  • Konstanta brzina

 CENE SE DOBIJAJU NA UPIT.

Slični proizvodi