Kondenzacioni gasni kotao BOSCH CONDENS 2500W

Kondenzacioni gasni kotao BOSCH CONDENS 2500W

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Kondenzacioni gasni kotao 14 kW
Kondenzacioni gasni kotao 24 kW
Kondenzacioni kombinovani gasni kotao 24 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
123.467,20
148.160,64
118.000,00
141.600,00
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Kondenzacioni gasni kotao Bosch Condens 2500w
 
Sa kondenzacionim gasnim kotlom smo dobili tip kotla koji je mnogo efikasniji od konvencionalnog. Dodatna efikasnost postiže se izvlačenjem više energija iz dimnih gasova u poređenju sa konvencionalnim kotlom i korišćenjem ove toplotne energije za prethodno zagrevanje povratne vode koja teče u kotlu.
 
Condens 2500 W zidni kondenzacioni gasni kotao pružiće Vam izuzetan komfor u Vašem domu. Zauzima mali prostor, lako se instalira i podjednako lako rukuje, drugim rečima, tehnički je bespekorno prilagođen Vašim potrebama, a istovremeno ima 15-25% manju potrošnju gasa u odnosu na konvencionalne kotlove.
 
Pronalaženje prikladnog mesta u vašem domu za Condens 2500 W jednostavnije je nego što ste zamišljali. Svojom modernom, kompaktnom konstrukcijom, ovaj zidni gasni uređaj ne samo da lepo izgleda, nego zauzima vrlo malo prostora. LCD displej kondenzacionog gasnog kotla Condens 2500 W je multifunkcionalan i može se jednostavno i intuitivno koristiti. Uz samo nekoliko tastera mogu se očitavati šifre eventualnih smetnji.
 
Gasni kotao Condens 2500 W može se brzo i lako instalirati, čime se cena rada instalatera smanjuje na minimum. Održavanje je takođe brzo i ekonomično, jer su sve komponente kotla dostupne sa prednje strane. Kotao Condens 2500 W pruža vam Bosch kvalitet na koji možete računati. 
 
KONDENZACIONI GASNI KOTLOVI BOSCH CONDENS 2500W PREDNOSTI
 
Visoka energetska efikasnost zahvaljujući gasnoj kondenzacijskoj tehnologiji sa modulirajućim gorionikom.
Komfor potrošnje tople vode sa tri zvezdice.
Kompaktne dimenzije, za instaliranje je potreban mali prostor.
Brzo i jednostavno instaliranje
Lako održavanje jer su komponente uređaja dostupne s prednje strane.
Moderan elektronski regulacioni uređaj, koji podržava sve BOSCH regulatore.
Jednostavno kombinovanje sa BOSCH solarnim panelima za pripremu tople vode i podršku sistemu grejanja, zahvaljujući patentiranoj solarnoj optimizaciji u elektronskom regulacijskom uređaju.

Slični proizvodi