Bide Inkum Alvit 24000

Bide INKUM ALVIT ǀ Expont doo

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Bide INKUM ALVIT NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Bide Inkum Alvit 24000
 
CENE SE DOBIJAJU NA UPIT. Kliknite OVDE da dođete do kontakta naših poslovnih jedinica.
  
Alvit sanitarna keramika spada u jednog od najvećih proizvođača u ovoj oblasti.Od 1994. godine, neprestano razvija tehnologiju uz održavanje kvaliteta proizvoda na visokom nivou.
 
Izuzetna posvećenost završnoj izradi izdvaja Alvit sanitariju iznad konkurencije. Alvit poseduje CE znak koji ispunjava standarde i uslove Evropske Unije vezane za zdravlje, bezbednost i zaštitu životne sredine proizvoda.
 
Sam bide kao kupatilski element nije zamena za tuš ili kadu, on je poseban uređaj čija svrha je čišćenje intimnih delova tela između regularnih kupanja. Iako je bide za neke običan i nerazumljiv deo uređenja kupatila on je ponekad neizbežan za ličnu higijenu.
 
Prilično je popularan među starijim ljudima, osobama sa invaliditetom ili oslabljenim motoričkim sposobnostima. Funkcija bidea se ogleda u održavanju higijene intimnih delova tela.
 
Takođe je od velike pomoći ljudima koji su imali operacije u području rektuma ili koji imaju probleme sa hemeroidima, upalama prostate, vagine, bolnim jajnicima ili testisima. Bide ima zaista značajnu svrhu jer olakšava probleme obolelih osoba.
 
Bide kao reč dolazi od francuske reči "bidet" odnosno mali konj ili poni. Kao i njegovo ime i sam bide je poreklom iz Francuske koja je domovina principa kupanja jednom nedeljno.
 
Bide je osmišljen da bi Francuzi, a kasnije i ostali narodi koji su ličnu higijenu svodili na kupanje jednom nedeljno u kadi, imali načina da oćiste intimne delova tela između tih kupanja.

Slični proizvodi