Baterija za kadu i tuš kabinu HERZ ELITE 00373

Baterija za kadu i tuš kabinu HERZ ELITE

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
BATERIJA ZA KADU I TUŠ KABINU HERZ ELITE NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
10.732,50
12.879,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za kadu i tuš kabinu HERZ ELITE 00373
 
Ako ste ljubitelj savršene preciznosti, oblih ivica i sofisticirane elegancije, baterija za tuš kabinu i kadu iz serija ELITE će biti vaš savršen saveznik u uređivanju kupatila.
 
Svojim elegantnim oblikom baterije za tuš kabinu i kadu Elite za izlaze iz okvira
formalne monotonije. Osnovne linije su ravne a krajevi sofisticirano zaobljenimi, tako da daju kupatilu minimalistični I ekskluzivan izgled.
 
Serija baterija za tuš kabinu ELITE kreirana je od strane vrhunskih dizajnera da zadovolji potrebe modernog korisnika. Kvalitet izrade i savršenstvo oblika donose idealno rešenje za savremena kupatila i kuhinje.
 
HERZ BATERIJE ZA KADU I TUŠ KABINU
 
HERZ  baterije za tuš kabinu i kadu su namenjene novim i renoviranim objektima u Evropi u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Karakterišu ih kvalitet u izradi, ekoloske norme, rafinirana estetika i pristupačna cena.
 
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 6 godina na baterije za tuš kabinu.
 
Baterije za tuš kabinu i kadu  kompanije HERZ su plod poslednjeg razvoja tehnologije i podležu evropskim standardima kojima se definišu metode primene i testiranja.     
 
HERZ proizvodi su prisutni u 75 zemalja širom sveta. Glavna tržišta su pored Slovenije Austrija, Nemačka i sve zemlje bivše Jugoslavije.  
 
U njihovom moderno opremljenom proizvodnom centru u Šmartnom pri Litiji poseduju savremena postrojenja za proizvodnju sanitarnih armatura, čiji je kvalitet sertifikovan po svim glavnim evropskim standardima.   
 
Briga za okolinu u kompaniji Herz predstavlja pažljivo korišćenje prirodnih izvora energije, ekološki prihvatljivih proizvodnih metoda i deo društvene odgovornosti i svesti.                                                                                     
Kompanija  Herz proizvodi visokokvalitetne, sigurane i ekonomične baterije za tuš kabinu i kadu koji pružaju dugotrajnu i korisnu upotrebu.  
 
 
Uređenje kupatila
 
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
 

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.  

Slični proizvodi